Kandidaten gezocht voor programma SynDROOM – VERLOPEN

VERLOPEN – Na programma’s als ‘Down met Johnny’ en de opvolger ‘Down met Johnny Rocks’ komt er in het najaar van 2013 een nieuw tv-programma waarin Johnny de Mol zich richt op mensen met een verstandelijke beperking.  In dit programma realiseert Johnny dromen van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en aanverwante syndromen. Johnny wil mensen met een verstandelijke beperking de verrassing van hun leven bezorgen. Hij heeft gezien dat ze dagelijks moeten leven met hun beperkingen, maar net als ieder ander mens toch grenzeloos durven dromen en langgekoesterde wensen hebben.

Verlang je al een tijd naar een date met dat ene meisje? Is het jouw grootste droom om op het toneel te staan met jouw idool, een reis naar de ruimte of, in jouw ogen, een onmogelijke baan? In dit nieuwe format zal Johnny er alles aan doen om die ene, echte droom werkelijkheid te laten worden. Kleine of grote wensen: alles kan!

Johnny zal de persoon in kwestie verassen met een surprisebezoek en fungeert als begeleider, supporter en vertrouwensman van de deelnemer. Maar de droom wordt niet zomaar een werkelijkheid. De persoon in kwestie moet er ook zelf iets voor doen. Op deze manier laat dit nieuwe programma zien dat mensen met een verstandelijke beperking tot heel wat in staat zijn en, niet onbelangrijk, zelfs hun eigen dromen kunnen verwezenlijken!  In elke aflevering staan drie dromen centraal. Iedereen met een mooie, leuke en bijzondere wens is welkom. Potentiële kandidaten kunnen zichzelf aanmelden, maar anderen kunnen dat ook voor hen doen. Familieleden, vrienden of begeleiders mogen ook kandidaten, waar ze van weten dat die al heel lang een wens koesteren, opgeven.

Heb je een droom, of ken je iemand met een hartstochtelijke wens? Lees verder voor aanmelding…

 

*** ALLEEN MEMBERS KUNNEN DE INHOUD LEZEN / REAGEREN DOOR IN TE LOGGEN ***. NOG GEEN MEMBER? KLIK OP DE LINK ‘NIEUWE GEBRUIKER’.

Existing Users Log In
 Deze gegevens onthouden