Gezocht: Twee mannelijke acteurs voor in videoclip DJ – Verlopen

VERLOPEN – U kunt helaas niet meer reageren

Locatie: Breda

Periode 15 – 17 Maart

Vergoeding: Een mooie toevoeging voor op je cv/portfolio!

Voor de opnamen van een videoclip voor een DJ zijn we op zoek naar twee mannelijke acteurs. Er zal niet gesproken worden, maar je zal een achtervolging (te voet) aangaan door het centrum van Breda.  Belangrijk is dat je het dus fysiek aan kan om meerdere takes achter elkaar te rennen zonder te moe te worden.  Er zullen twee opnamedagen zijn, maar graag hebben we dat je drie dagen beschikbaar bent. De datums zullen 15 en 17 Maart zijn, maar deze datums kunnen nog verschuiven.   Leeftijd is niet erg belangrijk, maar tussen 20 – 35 jaar is onze voorkeur.

Voor meer informatie / aanmelding: