Showbizzquiz (SBS6)

TV opnames Showbizzquiz SBS6 - 7 februari 2013 – Studio Lukkien te Ede

Ron Brandsteder en zoon Rick, gaan de strijd met elkaar aan en testen wie de meeste showbizzkennis heeft in het nieuwe familieprogramma de Showbizzquiz dat vanaf 16 februari 2013 te zien is bij SBS6. Dagelijks zien, horen en lezen we alle laatste nieuwtjes over de sterren. En wie smult hier nu niet van? Door televisieprogramma’s zoals Shownieuws, tijdschriften en internetsites zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tv, films, sport, royals, muziek en entertainment. In de Showbizzquiz voeren beide presentatoren een team aan van vier vrienden, familieleden of collega’s van verschillende leeftijden. Aangemoedigd door een enthousiaste publiekstribune nemen de teams het tijdens verschillende spellen tegen elkaar op. Ron en Rick hebben maar één doel en dat is elkaar verslaan en de meeste punten binnenslepen om maar niet neer te storten in het showbizzzwembad tijdens het finalespel! Het winnende team gaat naar huis met een flink geldbedrag. En ook de bijbehorende publiekstribune wint een mooie prijs. Kortom een spelshow over onderwerpen waar de meeste mensen veel van en over willen weten: showbizz! Het programma wordt geproduceerd door Talpa. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via www.sbs6.nl/programmas/showbizzquiz