Sportieve mannen en vrouwen gezocht voor commercial – Verlopen

VERLOPEN – U kunt helaas niet meer reageren

Lokatie:  Omgeving Amersfoort

Periode: 22 of 23 januari 2013

Tundra Tree zoekt sportieve mannen en vrouwen voor een commercial voor een homeopatisch middel. Hiervoor gaan we rennen, springen en flink biken. Dus ben je niet vies van lichaamsbeweging, dan is dit echt wat voor jou!

Voor deze avontuurlijke commercial zijn we nog op zoek naar:   – Twee stoere, sportieve, mannelijke mountainbikers tussen de 30-35 jaar  - Twee fitte, sportieve, vrouwelijke nordic walkers tussen de 40-50 jaar  - Sportieve hardloopster, (maat 36-38) van ongeveer 25 jaar

In de commercial zullen de hoofdpersonen sporten, dus het is wel van belang dat dit voor jou mogelijk is.  De draaidag staat gepland op dinsdag 22 of woensdag 23 januari in de omgeving van Amersfoort, aan de hand van de weersvoorspelling wordt besloten welke dag het wordt. Houd deze beide dagen dan in optie.

Deze commercial maakt onderdeel uit van een competitie, we kunnen dus alleen de reiskosten vergoeden. Als onze commercial wint, wordt deze uitgezonden op nationale televisie, daarnaast heb je natuurlijk een mooie aanvulling op je portfolio.